Menü
Főoldal
Termékkereső
Katalógus
Márkák
Rólunk
Kategóriák
Pendrive összerakó
Újdonságok 2020
Karácsony
USB
Technológia & Mobil
Iroda
Órák
Tollak
Írószerek
Étel & ital
Táskák & Utazás
Gyerekek & Szabadidő
Wellness & Fitness
Törölközők
Esernyők & Esőkabátok
Szerszámok & Lámpák
Kulcstartók
Pierre Cardin
Schwarzwolf
Vanilla Season
Márkák
Textil
Kifutó termékek
Kategóriák
  • Nemzetközi MACMA csoport
 

MACMA OHG.

A MACMA OHG egy globálisan működő, komoly raktárkészlettel rendelkező reklámajándéktárgy importőr és exportőr cég németországi, nürnbergi központtal.

A cég 1991. évi alapítása óta Európa legdinamikusabban fejlődő reklámajándéktárgy importőrévé vált, mely mára számos országban rendelkezik leányvállalattal és vált Európa egyik meghatározó szereplőjévé az elmúlt 20 év alatt.

A cég 4 kontinensen 10 országban van jelen, és mintegy 450 dolgozót foglalkoztat világszerte.


Leányvállalatok:

  • Európa: Németország, Spanyolország, Olaszország, Lengyelország, Hollandia, Magyarország, Svédország, Franciaország
  • Afrika: Dél-Afrika
  • Ázsia: Hong Kong
  • Ausztália

A Macma üzletpolitikája értelmében csak és kizárólag viszonteladókat szolgál ki minden országban.

A Macma igen széles választékot kínál (több mint 3000 termék) rendkívül versenyképes árakon minden piac számára, mely magába foglalja a cég saját fejlesztésű, levédett márkáit: CrisMa, Mark Twain, Ferragini, The Marina, 7Ceramics.

Saját fejlesztésű termékeink közül több termékünk nyert már különböző nemzetközi díjat, mely komoly elismerése fejlesztői munkánknak.

A MACMA OHG célja az, hogy a viszonteladók megbízható szállítója legyen, mely kapcsolat a kölcsönös bizalomra, lojalitásra, tisztességre kell, hogy épüljön.

A MACMA olyan szolgáltatást nyújt, mellyel egy kényelmes, megbízható, kiszámítható hátteret biztosít partnereinek. A gyors, megbízható kiszolgálás mellett az emblémázási technológiák többségét is magas szakmai színvonalon saját üzemeinkben végezzük.

A központi iroda és a Közép-Európai raktár egyaránt Nürnbergben található. Több mint 30 000 paletta árut kezel a raktárunk 15 000 m2 területen.

A MACMA a viszonteladóit, a cég kiterjesztett részének, ” meghosszabbított kezének” tekinti, mivel a viszonteladók az utolsó láncszem a végfelhasználók felé.

Ennek szellemében ad meg minden támogatás, eszközt partnereinek a MACMA Csoport, hogy ügyfelei csak az értékesítésre koncentrálhassanak, így biztos a siker az Mcollection termékek értékesítésével!


Kapcsolódó galéria